"Ik claim mijn opkomst van roem, onthoud deze naam: "Da Vibe"" Laten we mezelf voorstellen. Ik besloot je helemaal terug te nemen naar hoe het allemaal begon en Dj/producer Da Vibe is ontstaan. Al sinds ik jong was, 7 jaar om zo te zeggen, was ik absoluut gefascineerd door een bepaalde muziekstijl die we tegenwoordig tekstyle noemen. Ik was zo gedreven en wilde mijn eigen droom en visie nastreven om dj te worden. Toen ik 8 jaar oud werd, kreeg ik mijn eerste draaitafel om mee te experimenteren. Na deze experimenten begon mijn interesse in het maken van mijn eigen muziek te ontstaan ​​en tegen de leeftijd van 10 speelde ik een paar noten op de piano. Ik breng het grootste deel van mijn vrije tijd door met oefenen, om de beste versie van mezelf te worden bij het spelen van muziek. Later groeide dit uit tot mijn eerste live dj-set ooit bij Jeugdhuis Wollewei in Turnhout (België), ik was toen bijna 15.

Het werd een echt succes en in een mum van tijd kreeg ik meer boekingen om te volgen, toen begon ik echt te experimenteren met het maken van eigen muziek & geluiden.

Ondertussen bleven de boekingen binnenstromen en stond ik met plezier op verschillende evenementen, om er maar een paar te noemen: Biest Kermis, Veussel Kermis, Glow In The Dark,.... Een paar jaar later groeide ik nog meer met mijn eigen producties. Met al deze grote successen in mijn 'keep-on-growing' carrière bleef ik muziek spelen die uit mijn hart kwam. Het is nog steeds zo'n geweldig, overweldigend effect als ik speel en ik mensen zie genieten op mijn verschillende dj-sets. Ik transformeerde mijn stijl enigszins van tekstyle naar meer Rawphoric-dingen en begon te werken aan mijn eigen nieuwe project genaamd: Energetic Beats Only & Hardstyle Is What Matters). En ja, dit is nog maar het begin, er zullen nog veel meer dingen komen, ik hoop "Da Vibe" nog meer te laten groeien!! Hopelijk voel jij mijn Vibe ook.